Ga terug

Gastenboek

9 juni 2015

Kraan B.V. Aannemers

Reactie plaatsen

Reacties

Reactie geplaatst op 5 april 2018 door Glenn Grooters Weissenbruchlaan 18

8 januari 2018 is de firma Kraan van start gegaan, na een serieuze kosten raming gemaakt door de hr Ron van der Lee. Wat mij direct opviel was, dat alle afspraken stipt nagekomen werden! Eerdere firma’s spraken af en kwamen niet eens opdagen,hoe erg is dat😡 De verbouwing liep uiterst gesmeerd, met zeer vakkundige mensen op de werkvloer, die ook nog eens met me meedachten, hoe situaties nog mooier en beter zouden kunnen! Nu genietend in mijn super appartement wil ik bedanken:Jan ... voor de prettige relatie . Ron ... voor z’n nauwkeurigheid. Arni... z’n vakkundigheid en humor! Dany ... z’n vakbekwaamheid en meedenken! Jasper... tegels super recht! Quitin...de spierbundel met weinig woorden. Richard.... En de anderen die ik niet van naam meer ken! Nogmaals firma Kraan ,chapeau mensen 👍👍👍👍Glenn Grooters

Reactie geplaatst op 14 november 2014 door M van den Berg

Hartelijk dank voor het plaatsen en afwerken van onze dakkapel! We zijn er zeer tevreden mee. Met Ron van der Lee hadden we een prettig contact en de vakmannen werkten hard en netjes. Een aanrader dus!

Reactie geplaatst op 28 juli 2014 door Dhr. van der Burg

Wij hadden houtrot in de kozijnen zitten. Ik zag de busjes van Kraan al vaak heen en weer rijden prima reclame dus. Toen ik contact opnam met Kraan Aannemers werd ik vriendelijk en gastvrij te woord gestaan, na een paar dagen werden mijn kozijnen allemaal naar mijn wens vervangen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van Kraan. Mijn complimenten! 

Reactie geplaatst op 11 november 2013 door Mevr. vd Berg

Onze dakkapel is door Kraan aannemers in drie dagen geheel afgewerkt op de zolder geplaatst, de trappen, de overlopen en spullen werden keurig ingepakt. Wij zijn erg tevreden over het prima resultaat, wij kunnen de jongens van de firma Kraan bij iedereen aanbevelen, onze complimenten voor deze professionele aanpak.

Reactie geplaatst op 8 november 2012 door Jan Kraan

Onze site is iets aangepast, er is ook door de site bouwer een gastenboek aangelegd, wij zouden het erg leuk vinden hier reacties van klanten te mogen ontvangen, dit geeft ook vertrouwen naar onze nieuwe klanten, die zeker uw reacties zullen lezen, we zijn er erg enthousiast over.

Reactie plaatsen

Gastenboek

footerlogos
Kraan B.V. Aannemers logo
Kraan B.V. Aannemers