Bedrijfsprofiel Tekst

Bedrijfsprofiel

Kraan Aannemers BV is een klein aannemers bedrijf. Wij zijn dagelijks met gemiddeld 14 werkers bezig, hiervan zijn 10 mannen vaste staf en de andere ingehuurde zelfstandigen. Dit is een select groepje vaklui die specialistische werkzaamheden uitvoeren en al jaren voor en met ons werken. Wij hebben met deze jongens zo’n beetje alle disciplines van het bouwvak in huis, zoals timmerman, loodgieter, elektricien, stukadoor, schilder, tegelzetter, etc.

Op het kantoor zijn we voorzien van een office manager Joris Kraan en een boekhoudster Bep Tupanwaël. Zelf ben ik meestal op het kantoor met onze calculator aan het plannen, ook klanten bezoeken en onderhouden is mijn hoofd taak. Daarnaast ben ik iedere dag enkele uren op de werkvloer aanwezig om overleg te voeren met de voormannen en/of klanten. 

Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het renoveren van bestaande woningen, dit onderdeel wordt het meest door ons aangenomen en is inmiddels een specialisme van ons geworden. In deze renovatie worden ook de onderdelen als uitbouwen, opbouwen met al het benodigde constructie en tekenwerk meegenomen. Van heipaal tot schilderwerk behoort tot ons werk, het zogenaamde turn-key project.

Daarnaast worden veel nieuwbouw woningen na de oplevering ingericht. Wij voorzien de casco woning na oplevering van badkamers, toiletten, tegelvloeren, openhaard, schilderwerk, stucwerk, ensuite kasten, etc. Uiteraard is het belangrijke onderhoudswerk aan uw woning ook bij ons zeer welkom, hierbij denken wij aan vervangen van (zinken)goten, regenafvoeren, schilderwerk buiten, riolering of het vervangen van dubbele beglazing. Traditioneel te bouwen nieuwbouw woningen worden ook door ons gemaakt op aanvraag, vanuit een aangekocht stukje grond kunnen wij uw bouw geheel begeleiden. Wij werken uw bouwaanvraag in samenwerking met u en onze vaste architect en constructeur geheel voor u uit. Wij werken 80% voor de particuliere sector en 20% voor bedrijven.

 

Kraan B.V. Aannemers logo
Kraan B.V. Aannemers
footerlogos
Kraan B.V. Aannemers logo
Kraan B.V. Aannemers