auto's kees jasper steiger aegir aegir john
Renovatie Interieurbouw Elektrotechniek Installatietechniek Nieuwbouw

Gastenboek

9 juni 2015

Reacties

Reactie geplaatst op: 28-07-2017 door Hidde Huidekoper

Geachte heer/mevrouw, Graag zouden we een offerte bij u opvragen voor de renovatie en uitbouw van de Breedveldsingel 72. Het pand wordt 11 september aan ons opgeleverd, we zijn op zoek naar een aannemer die het nog dit jaar zou kunnen verbouwen. Een indicatie van de werkzaamheden is als volgt: - Vernieuwing elektriciteit met infrezen en verplaatsten van leidingen en stopcontacten. - Vernieuwing van CV radiatoren en deels leidingen. De CV ketel is uit 2015 en hoeft dus niet te worden vernieuwd. - Uitbouw achter met lichtstraat bij het terras met openwerken en vernieuwen keuken. Het terras is al onderheid. - Verwijderen klein balkon achterzijde 1ste verdieping. - Nieuwe vloer in keuken en aanbouw, mogelijk PVC met visgraat parketpatroon of gietvloer. - Opschuren en lakken bestaande parketvloer begane grond - Stucen muren na invrezen leidingen en verplaatsen stopcontacten - Vervangen dubbelglas (totaal 5 ruiten) en herstel raamkozijnen (2 stuks). - Herstel terras tweede verdieping met deels vervanging loodstroken. - Herstel voegwerk schoorstenen en aanpassen dakdoorvoer CV ketel. - Opsplitsen tweede verdieping naar twee kamers, plafond bekleding vervangen naar gipsplaat. - Plaatsen nieuw raam tweede verdieping achter. - Schuren en schilderen inpandig houtwerk. - Inbouwkasten tussen kamers eerste verdieping nu nog van beide kanten toegankelijk. Dit aanpassen in toegankelijkheid vanuit alleen de voorkamer. - Vervangen stuc-op-rietplafonds eerste verdieping. - Vervangen stampijp riolering in kelder - Renovatie badkamer 1ste verdieping en toilet begane grond. We zijn tot 20 augustus op vakantie (wel bereikbaar per mail of telefoon), maar zouden indien mogelijk daarna met u een afspraak maken om een gespecificeerde offerte op te stellen. Bij voorbaat dank voor uw moeite! Met vriendelijke groet, Hidde Huidekoper (06-19342667)

Reactie geplaatst op: 27-07-2017 door c maurits

hallo jan. je zal mij misschien nog wel kennen,cok van vroeger,ik heb vaak s,avonds en in het weekend,met je gewerkt.fijne tijd gehad,je was altijd met je werk precies en netjes.het moest altijd in orde zijn,graag zou ik nog eens met je in contact willen komen,ik hoop op je reactie met vr gr cok,vriend van alewijn gardenier,mijn tel is 06-51301414,jan tot horens

Reactie geplaatst op: 14-11-2014 door M van den Berg

Hartelijk dank voor het plaatsen en afwerken van onze dakkapel! We zijn er zeer tevreden mee. Met Ron van der Lee hadden we een prettig contact en de vakmannen werkten hard en netjes. Een aanrader dus!

Reactie geplaatst op: 28-07-2014 door Dhr. van der Burg

Wij hadden houtrot in de kozijnen zitten. Ik zag de busjes van Kraan al vaak heen en weer rijden prima reclame dus. Toen ik contact opnam met Kraan Aannemers werd ik vriendelijk en gastvrij te woord gestaan, na een paar dagen werden mijn kozijnen allemaal naar mijn wens vervangen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van Kraan. Mijn complimenten! 

Reactie geplaatst op: 11-11-2013 door Mevr. vd Berg

Onze dakkapel is door Kraan aannemers in drie dagen geheel afgewerkt op de zolder geplaatst, de trappen, de overlopen en spullen werden keurig ingepakt. Wij zijn erg tevreden over het prima resultaat, wij kunnen de jongens van de firma Kraan bij iedereen aanbevelen, onze complimenten voor deze professionele aanpak.

Reactie geplaatst op: 08-11-2012 door Jan Kraan

Onze site is iets aangepast, er is ook door de site bouwer een gastenboek aangelegd, wij zouden het erg leuk vinden hier reacties van klanten te mogen ontvangen, dit geeft ook vertrouwen naar onze nieuwe klanten, die zeker uw reacties zullen lezen, we zijn er erg enthousiast over.

Reactie plaatsen

Social Media