auto's kees jasper steiger aegir aegir john
Renovatie Interieurbouw Elektrotechniek Installatietechniek Nieuwbouw

Bedrijfsprofiel

Kraan aannemers bv is een klein aannemers bedrijf. Wij zijn dagelijks met gemiddeld 15 werkers bezig, hiervan zijn 10 mannen vaste staf en de andere ingehuurde zelfstandigen. Dit is een select groepje vaklui die specialistische werkzaamheden uitvoeren en al jaren voor en met ons werken. Wij hebben met deze jongens zo’n beetje alle disciplines van het bouwvak in huis, zoals timmerman, loodgieter, elektricien, stucadoor, schilder, tegelzetter, etc.

Op het kantoor zijn we voorzien van een calculator/projectleider Ron van der Lee en een part-time office manager Natalie Cox.  Zelf ben ik meestal op het kantoor in Hillegersberg met onze calculator aan het plannen, klanten bezoeken en onderhouden is mijn hoofd taak.  Daarnaast ben ik iedere dag enkele uren op de werkvloer aanwezig om overleg te voeren met de voormannen en/of klanten. Het opnemen van de nieuwe werken doe ik, als dat gewenst is, ook 's avonds bij u thuis.

Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het renoveren van bestaande woningen, dit onderdeel wordt het meest door ons aangenomen en is inmiddels een specialisme van ons geworden. In deze renovatie worden ook de onderdelen als uitbouwen, opbouwen met al het benodigde constructie en tekenwerk meegenomen. Van heipaal tot schilderwerk behoort tot ons werk, het zogenaamde turn-key project.

Daarnaast worden veel nieuwbouw woningen na de oplevering ingericht. Wij voorzien de casco woning na oplevering van badkamers, toiletten, tegelvloeren, openhaard, schilderwerk, stucwerk, ensuite kasten, etc. Uiteraard is het belangrijke onderhoudswerk aan uw woning ook bij ons zeer welkom, hierbij denken wij aan vervangen van goten, regenafvoeren, schilderwerk buiten, riolering of het vervangen van dubbele beglazing. Traditioneel te bouwen nieuwbouw woningen worden ook door ons gemaakt op aanvraag, vanuit een aangekocht stukje grond kunnen wij uw bouw geheel begeleiden. Wij werken uw bouwaanvraag in samenwerking met u en onze vaste architect en constructeur geheel voor u uit. Wij werken 80% voor de particuliere sector en 20% voor bedrijven.

 

Sponsoring

CBS Prins Maurits adoptie.
 Adoptie CBS Prins Maurits door Kraan Interieurbouw geslaagd

Berkel en Roderijs - De kinderen van groep 5/6 van CBS Prins Maurits hebben kennisgemaakt met meerdere disciplines van de bouw. Jan Kraan van Kraan BV aannemers uit Berkel en Rodenrijs kwam samen met drie voorlieden een les geven in metselen, tegelen, hout bewerken en leidingen verbinden. 'Het is belangrijk dat kinderen op een jonge leeftijd al kennis maken met technische beroepen; over 10 jaar zijn er misschien nog maar heel weinig mensen die werken met hun handen' aldus Jan Kraan. 'Kinderen nu al enthousiasmeren voor werken in de bouw is vooruitkijken naar de toekomst!' De kinderen waren zeker enthousiast. Aan het einde van de dag konden ze een muurtje metselen, leidingen snijden en verbindingen maken, een kubus van hout in elkaar schroeven en een badkamer tegelen! 
Bron: Bouwend Nederland

Skûtsjesilen

  

Voetbalclub CVV Berkel

 

Kraan Aannemers heeft het damesteam van CVV Berkel en Rodenrijs voorzien van nieuwe voetbaltassen!

   

Social Media